MAKSUTAVAT

Voit maksaa verkkokaupassamme luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express), verkkopankin kautta tai mobiilimaksuna. Katso lisää tietoa maksutavoista alta. Verkkokaupan maksupalvelukumppaneina toimivat Checkout Finland ja Stripe.

STRIPE on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun maksunvälittäjänä toimii Stripe-maksu, se tapahtuu verkkokaupan sivuilla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla hyväksyt Stripen ehdot. Stripe:n luottokorttimaksut on - Visa, MasterCard, American Express

CHECKOUT FINLAND on turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, tarkoittaa tämä sitä, että Checkout Finland on välittänyt maksusi. Checkout Finland pankkimaksut - Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki,, Säästöpankki, S-pankki, Ålandsbank. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.